4 Ocak 2017 Çarşamba

SQL Server 2016 Developer Edition Nereden İndirilir

Merhaba arkadaşlar, bu makalede SQL Server 2016 Developer Edition kurulumu nasıl yapılır hakkında konuşacağız. Öncelikle yapmamız gereken buraya tıklayıp ilgili sayfaya gidelim.
Visual Studio Dev Esstentials başlığı Join or access now bölümüne tıklayalım.









Login olmanızı isteyecektir. Visual studio hesabınız ile sisteme giriş yapmanız gerekecektir. Henüz böyle bir hesabınız yoksa yeni hesap oluşturmanıza da izin veriyor olacaktır.





Yeni bir hesap açtınız ya da daha önceden oluşturduğunuz hesapla login işlemini gerçekleştirdikten sonra Aşağıdaki gibi bir sayfa karşımıza gelecektir. Buradan Microsoft SQL Server bölümündeki download'a tıklayalım.





İndirilen .exe üzerinden kurulum işlemine başlayabilirsiniz. İndirdiğiniz .exe yapısına çift tıklamanız durumunda aşağıdaki gibi ekran karşınıza gelecektir.





















 Buradan Basic seçmeniz durumunda default ayarlar ile indirme işlemi başlayacaktır. Custom seçmeniz durumunda istediğiniz özellikleri değiştirerek kurulum yapabilirsiniz. Eğer Download Media derseniz kurulum dosyalarını bir kaydetmesi ve kurulumu dilerseniz başka bir zaman kurulumu gerçekleştirmeniz mümkün olacaktır.

Bir sonraki makalemizde görüşmek üzere ...










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SQL Server ve SQL Server Management Studio Kurulumu

Merhaba arkadaşlar, bu makalede SQL Server kurulumunu inceleyeceğiz. Öncelikle kurulum yapmak istediğimiz bilgisayarın işletim sistemine bak...